dilluns, 8 de febrer del 2010

Braç de gitano de nata.






Ingredients:

3 Rovells i 1 clara d'ou.
2 clares d'ou.
75 gr. de sucre
60 gr. de farina.
" Una bona cuinera i un bon tamboret, per arribar als fogons".



Muntem les dues clares a punt de neu.

Amb un bol apart, barregem els 3 rovells, la clara d'ou,
el sucre, la farina, un cop està tot ben barrejat.
Afegim les clares muntades a punt de neu i ara la barreja,
s'ha de fer molt suau.

Es posa al forn uns 15 minuts a 150º.



Un cop tenim la base feta,s'hi afegeix
la nata, xocolata o crema catalana,
l'enrotllem i per sobra espolsem amb
sucre de llustre i una mica de cacau.



Ummmmmm! queda així de bo,
és fàcil de fer oi!

4 comentaris:

Agus ha dit...

Mmmmm .... que bo !!!! tens una ajudant divina!!!!

Alvar Llobet ha dit...

Gran treball culinari amb una preparació super ordenada. Res comparable a les meves praxis entre els fogons... m'han dit que va quedar exactament " de muerte". Vindré algun dia a menjar-ne eh... m'invitaràs a un plat? jejeje

iaia.imma ha dit...

Pots vindré el dia que vulguis,
si avises abans també prepararé
unes agulles per fer unes classes
de mitja.

Alvar Llobet ha dit...

M'ho apunto a l'agenda, avisaré abans,no fos cas que no hi fossiu. Crec que la tasca de menjar el braç de gitano, la puc fer correctament... ara bé, les classes de mitja, no se pas com sortiran. De totes maneres, Imma, ho intentaré.
Per cert, t'he agregat com amiga al face... així que tindrem una via de dialeg més... jejeje