divendres, 19 de març del 2010
CREMA CATALANA.
Per Sant Josep és típic menjar Crema Catalana.
Ingredients :
1 litre de llet
1 branca de canyella, 2 trossets de pell de llimona
150 gr. de sucre
8 rovells d'ou
50 gr. de midó (maizena)
Posem 1/2 l. de llet amb la canyella i la llimona.
Barregem els rovells d'ou amb el sucre i 1/4 l. de llet.
Per afegir-ho a la cassola, és millor passar-ho per el colador.
Desfem el midó amb 1/4 l.de llet i ho afegim a la cassola.
Ho posem al foc a una temperatura una mica suau.
Mireu bé, l'espuma i les bombolles.
Ara bé la part tècnica.
La cuinera comença a remenar (i s'anima).
Irina és barreja més poc a poc o la crema es marejarà.
ui ui ui !!!!!!!
Ara molt millor.
Mireu l'espuma ha desaparegut i ara ja podem .....
Fer el tast.
Boníssimaaaaaaaaaaa!!!! de mareo.
(clar ja ho deia jo, que sortiria marejada)
8 rovells d'ou, 8 platets de crema
ah ! per cert el seu iaio diu: És la millor crema
que heu fet mai, serà la cuinera, la llet ó el midó ???
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Quina bona pinta!!!!!, hem sembla que la cuinera té molt a veure!!!!
la cuinera creec qu te la culpa d'aquesta deliçia
petons
Un blog precioso. Un saludo. Marisa
Ummm, una cuinera de luxe. Jo la faig igual que tu i m'agrada així sense cremar. Veient les fotos donen ganes de ficar la cullera...
Quina neta més maca que tens!!!! La crema fa molt bona pinta, però la Irina m'ha robat el cor....
Publica un comentari a l'entrada