dijous, 2 de setembre del 2010
Melmelada de Mores
Avui per esmorzar hem menjat, pa torrat amb mantega i melmelada de mores.
Fa uns dies, l'Èrica i la Pepi varen anar a recollir mores, a Gerb
prop del pantà de Balaguer.
Un cop netes i pesades.
Afegim la mateixa quantitat de sucre.
(si hi posem menys sucre, no la podrem guardar massa temps).
La deixem uns 20 minuts a foc lent.
I la triturem amb la batedora.
Després la passo per el colador xines (hi ha forces granetes).
Posem la melmelada amb pots de vidre i un cop freda els tapem.
De la resta que ha quedat al colador xinés, hi afegeixo aigua
ho passo tot per el colador i tenim una beguda amb moltes
vitamines,així ens anem preparant per el fred de l'hivern.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
12 comentaris:
Quin gust!!!!
Umm, que bé t'ha quedat, nosaltres tenim tots els estris preparats però ens falten les mores que per aquí encara no son madures.
El que no sabia és lo del la beguda, ho probarem.
Una abraçada.
Jajajaja molt bo!! gran aportació de la senyora Pepi en agafar les mores XD A Balaguer ja les tenim madures... allà anem molt més d'horeta ja veieu... que voleu mores? doncs mores! que voleu bolets? domcs bolets!i així anem fent!!!! tinc una tieta que en fa licor també? com ho veus per la pròxima vegada que en portem?
Ho veig bé Àlvar, que recolliu més mores, doncs de 7 pots, no en quedará cap.
2 que ja ens hem menjat, 1 per l'Ingrid, 2 per la Pepi i dos que volaran amb un no res.
Tinc que dir que sempre hem fet la melmelada de mores collides al Pantà de Sau i que les del Pantà de Balaguer no tenen res que envejar amb les nostres. Clar que vosaltre també teniu la plaça
amb la porxada més bonica de Catalunya o es la de Vic ?????
Segur que la porxada més bonica és la de Vic !!! oi Sr. Àlvar ? un dia d'akests sortirà al National Geographic !!
iaia.imma, jo encara espero el meu pot de melmelada ... a veure si s'ha perdut pel camí ...
Ometré qualsevol comentari fet des de la ignorància... la plaça de Vic més maca?...
Dir que la melmelada era molt molt molt bona!!! en serio que molt! una gran cuinera vostè imma!!! xdd
Àlvar, he sentit de la teva boca, més d'una vegada, que la plaça porxada més bonica és la de Vic!!
La cosa queda així: la més bonica és la de Vic i la més gran és la de Balaguer!!
Tinguem la festa en pau eh!!!
Perfavor!!! no ho he dit mai això!! mai! ah, que la de Vic és maca? si... però li falta per arribar a la de Balaguer. On em puc asseure a la de Vic? on puc trobar una ombra a la de Vic?... ja la tenim en pau la festa ja... xd
Sota les porxades, potser???? Pots fer un gelat a la Xixo a la de Balaguer??? Pots fer un Bitter a l'Snack a la de Balaguer???
I seure...??? tenim un munt de terrassetes a la Plaça Major nosaltres!!!
I els nostres nens, a l'estiu, poden jugar a la sorrera sense el perill dels cotxes!!!! Vosaltres no podeu dir el mateix!!!
A més, veiem l'hora des de qualsevol punt!!
No, a Balaguer baixem pel Segre, és navegable. Gràcies. Al Mercadal també hi poden jugar els nens, o et penses que és Bombay? que Xixo i que Snack? si els teus arguments són només que els de Balaguer no podem anar a uns bars concrets de Vic, ja m'ho ha dit tot vostè! A Balaguer, no ens cal veure l'hora... sabrà vostè que fins i tot amb els ulls tancats la sabem. Que s'inventin les campanes a Vic, per favor!!! o... casi millor que no... encara les fondrieu!!!!!
Ummm, ets d eles meves, jo ja l'he acabada la confitura de mores que vaig fer al juliol, ara n'he fet de gerds i està bonissima. Per cert com que a casa només en menjo jo hi deixo granets (així tinc més fibra, jejejeje)
Prenc nota del refresc vitaminic.
Una abraçada
Gracies per la recepta , te molt bona pinta :-)
Publica un comentari a l'entrada