dilluns, 22 de setembre del 2014

MOIXAINES




Fa uns dies us vaig comentar que tenia una novetat per explicar-vos sobre la meva filla mitjana, l’Èrica, que seguint els passos de la seva germana gran, fa uns mesos va obrir una botiga online. Ha començat un projecte que es diu 


 L’Èrica és psicòloga infantil i es va especialitzar en la intervenció dels trastorns de l’aprenentatge. Treballant la lectoescriptura amb els seus nens i nenes es va adonar que li calien lletres per poder-ho fer de forma multisensorial, utilitzant el màxim de sentits possibles resulta més efectiu aprendre a llegir i a escriure, per això va buscar lletres que els nens poguessin tocar, resseguir, moure... però les de plàstic o fusta les trobava poc adequades, ja que ella volia alguna cosa més dolça i agradable per treballar amb infants, és per això que un dia va tenir la idea de fer-se les seves lletres amb teles de colors. 





Tot i que en el seu inici les lletres tenen una utilitat educativa, van resultar tant boniques que la seva germana 
 Ingrid 
i jo vam empènyer-la a obrir una botiga online on tothom pogués comprar lletres de “Moixaines by erica” per decorar habitacions infantils, sales de jocs o raconets de casa. Per tant, “Moixaines by erica” neix de la unió del món de la costura, que ha vist sempre a casa, i el de la psicologia infantil i escolar.





Però “Moixaines by erica” a més de lletres també fa números per aniversaris o per aprendre la numeració. És una bona idea canviar les corones d’aniversaris per números tous que després poden servir per decorar l’habitació. En Iuri i la Irina ja tenen els seus.



Aquest setembre hi ha hagut novetats i han sortit a la venda les “maxilletres” que són coixins en forma de lletra per decorar sofàs o llits.



I també podeu trobar pitets a conjunt amb les lletres o els de les comarques de Catalunya!!



“Moixaines by erica” és un projecte delicat i creatiu, que pren aquest nom perquè pretén ser com una carícia tendra i suau a la galta d’un infant, que és el significat de la paraula “moixaina”. Un nom dolç com ella i les coses que fa. 
 

Podeu seguir la feina de l’Èrica a:
Intagram: @moixaines
Facebook: Moixaines by erica

I contactar amb ella a: moixainesbyerica@gmail.com


7 comentaris:

petitebroderie ha dit...

Hola Imma he trobat les lletres precioses...els estampats ...les formes... m'encanten!!!!!!! segur que tindran molt èxit...i la idea va sorgir d'una forma molt bonica!!!!!!
Petonets, Esther

joannamauselina ha dit...

Simply lovely!

Marta ha dit...

Molt boniques Inma, que vagi molt be.
Una abraçada

myssja ha dit...

Mucha suerte, son preciosas!

carmen ha dit...

preciosas esas letra y esos baberos...!te felicito

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Molta sort a l'Èrica!! Les lletres són precioses, les robes que utilitza són maquíssimes. Petons!

Laia ha dit...

Una passada de lletres! Espero que li vagi molt i molt bé!