dimecres, 4 de novembre del 2009

PANALLETS DE CODONYAT.



Ingredients per 2 Kg.

1/2 Kg. Ametlla picada.
1/2 Kg. sucre.
1/2 kg. moniato (sense pelar)
també es pot fer amb patata.
Tires de codonyat.
2 ous. (rovell i clara separats)



Preparació.

Es bullen els moniatos, es pelen,
s'eixafen. I es deixen refredar.

Es barregen els rovells, el sucre,
el moniato, l'ametlla i una clara
muntada a punt de neu .
(amassar-ho tot uns 2 minuts).
La barreja es posa a la nevera
unes 2 hores.
L'altra clara a punt de neu
la farem servir per donar forma
als panallets i evitar que la
massa s'enganxi a les mans.



Aplanem un troset de massa
de 25 x 10 cm. aprox.
hi posem una tira de codonyat
enrotllem,espolsem amb sucre
de canya, tallem a trosets
i tot seguit els posarem al
forn 15 minuts a 150 º aprox.



Pel meu gust són molt millors
fest i menjats amb d'un parell
d'hores.

2 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Panallets de professional!
M'agrada molt el teu bloc

Rosa ha dit...

ostres Imma per els xupetons que fa la nena deuen de estar bonisims
felicitats