dimecres, 4 de novembre del 2009
PANALLETS DE CODONYAT.
Ingredients per 2 Kg.
1/2 Kg. Ametlla picada.
1/2 Kg. sucre.
1/2 kg. moniato (sense pelar)
també es pot fer amb patata.
Tires de codonyat.
2 ous. (rovell i clara separats)
Preparació.
Es bullen els moniatos, es pelen,
s'eixafen. I es deixen refredar.
Es barregen els rovells, el sucre,
el moniato, l'ametlla i una clara
muntada a punt de neu .
(amassar-ho tot uns 2 minuts).
La barreja es posa a la nevera
unes 2 hores.
L'altra clara a punt de neu
la farem servir per donar forma
als panallets i evitar que la
massa s'enganxi a les mans.
Aplanem un troset de massa
de 25 x 10 cm. aprox.
hi posem una tira de codonyat
enrotllem,espolsem amb sucre
de canya, tallem a trosets
i tot seguit els posarem al
forn 15 minuts a 150 º aprox.
Pel meu gust són molt millors
fest i menjats amb d'un parell
d'hores.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Panallets de professional!
M'agrada molt el teu bloc
ostres Imma per els xupetons que fa la nena deuen de estar bonisims
felicitats
Publica un comentari a l'entrada